the butchers son


Antwerpen

 
 
 

Bert Jan Michielsen en Luc Dickens zijn al jaren vrienden. Ze leerden elkaar kennen in het onvolprezen sterrenrestaurant De Schone van Boskoop, Luc was er maître-sommelier, Bert Jan souschef, en die samenwerking leidde al snel tot grootse plannen. Een eigen restaurant dus, The Butcher’s Son. Chique, urban en te vinden op de site van Brouwerij De Koninck, de Antwerpse stadsbrouwerij én de verzamelplek van vele smakelijke adressen. Op het menu zowel vis als vlees, maar laat het duidelijk zijn, vooral de carnivoor haalt hier zijn hart op. Bert Jan heeft het ambacht perfect in zijn vingers en dat leverde hen prompt een Michelin-ster op. Dus eet je hier een fenomenale vol-au-vent, inclusief zwezeriken, en bekroonde klassiekers zoals kalfskop en paling in het groen. Voeg daarbij een vlotte bediening en een excellente wijn- én bierkaart en het geluk is compleet.

thebutchersson.be






Recent


2 x per week verse vaderlandse liefde
Inschrijven
close-link